Siirry suoraan sisältöön

Mad Croc rally on kansainvälinen tapahtuma

Mad Croc rally kokoaa harrastajat yheen

Mad Croc rally on kansainvälinen tapahtuma, joka kokoaa autourheilun harrastajat yhteen. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja toteuttaa omaa unelmaansa ralliurheilun parissa. Monet urheiluautoilua harrastavat ovat vuosittain lähteneet road trip -matkoille ympäri Suomea ja Eurooppaa. Rallin ideana on se, että perinteisen road trip -matkan sijaan ajetaan rallia moottoriradoilla. Tämän rallin järjestäjänä on MadCroc UK.

Mad Croc rally ajetaan useassa eri maassa

Mad Croc ralli on kansainvälinen sen vuoksi, että osuuden ajettavat reitit sijaitsevat useassa eri maassa. Ralli on suomalaisilla verissä, joten on mukava päästellä vauhdikkaasti myös ulkomaisilla osuuksilla. Aikaisemmin tämä ralli on käynnistynyt muun muassa Suomesta Alastaron moottoriradalta. Sieltä on sitten jatkettu matkaa Kööpenhaminaan Turun ja Tukholman kautta.

Jännittävä ralli on jatkunut Bremenin ja Amsterdamin moottoriradoille. Kuuluisa Nurburgringin rata on myös testattu ennen paluuta Helsinkiin Luxemburgin ja Lyypekin kautta. Reitit saattavat hieman vaihdella vuosittain. Ilmoittautuminen yhdeltä autolta ja kahdelta henkilöltä on aikaisemmin maksanut noin 5 000 euroa. Hintaan on sisältynyt laivamatkat, autopaikat ja hotellit, joten niistä ei ole tarvinnut huolehtia enää paikan päällä.

Ralliautoilua parhaimmillaan

Ralliautoilua parhaimmillaan on se, että päivisin ajetaan rallia ja iltaisin on aikaa tutustua muihin matkalla oleviin autourheilun ystäviin. Järjestäjät antavat seuraavat reitti-infot aina, kun saavutaan uuteen hotelliin. Tiimien välinen kisa pitää jännitystä yllä ja saa adrenaliinit liikkeelle. Renkaat savuavat ja bensa palaa, kun matkan aikana päästään aina uusille moottoriradoille.

Avainsanat: