Siirry suoraan sisältöön

Suomen paras Motor Show

Suomalaiset moottoriurheilun ystävät ovat saaneet nauttia rallin, motor shown ja klassikkoautot yhdistävästä tapahtumasta jo useiden vuosien ajan. Metsämäki Motor Show nimittäin järjestetään vuosittain Salo-Turku rallin yhteydessä. Koko ralli huipentuu tähän yhteen tapahtumaan, jossa nähdään niin erilaisia klassikkoautoja, romuralli, rompetori kuin ajonäytöksiäkin. Tekemistä riittää koko perheelle, sillä tapahtuman suunnittelussa on otettu huomioon kaikki aina vauvasta vaariin. Tätä tapahtumaa kannattaa lähteä seuraamaan myös vähän kauempaa. Tämän Motor Shown lisäksi erilaisia tapahtumia järjestetään vuosittain ympäri Suomea, ja kerromme sinulle niistä parhaat seuraavaksi. Jos olet moottoriurheilun ystävä, sinun kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista.

Metsämäki Motor Show on mielestämme Suomen paras Motor Show. Seuraavaksi vertailemme kuitenkin muita tapahtumia tähän tapahtumaan, jotta voit valita itsellesi sopivimmat monipuolisen tarjonnan seasta.

Metsämäki Motor Show

Metsämäki Motor Show vastaan Satakunnan Motor Show -messut

Satakunnan Motor Show -messut tarjoavat tapahtumia koko perheelle. Koska kyseessä on messut, ei tapahtumassa nähdä yhtä paljon menoa ja meininkiä kuin Metsämäellä. Kyseinen tapahtuma tuo kuitenkin moottoriurheilun ystävät yhteen, ja jakaa tietoa kaikesta moottoriurheiluun liittyvästä.

Satakunnan messuilla ovat näytillä niin moottoripyörät, mönkijät, mopoautot, hyötyajoneuvot kuin veneetkin. Lisäksi näytteilleasettajat jakavat runsaasti tietoa, ja voit harkita esimerkiksi oman ajoneuvon ostoa tapahtumassa. Pääset juttelemaan vaikka ajoneuvon rahoituksesta, vakuutuksista ja mahdollisista varusteista. Tätä tapahtuma on siis suunnattu hyvin laajalle yleisölle verrattuna Metsämäen tapahtumaan.

Classic Motor Show

Classic Motor Show tuo nimensä mukaisesti klassikkoautot näytille. Tapahtuma sopii täydellisesti kaikille klassikkoautojen ystäville ja nostalgisista automalleista pitäville. Mukana nähdään niin alan asiantuntijoita, kauppiaita, merkkikerhoja, kunnostajia kuin oheisohjelmaakin. Jos siis olet kiinnostunut saamaan tietoa klassikkoautoista tai olet vaikka kiinnostunut ostamaan sellaisen, kannattaa sinun ottaa suunnaksi Classic Motor Show.

Tapahtumassa on näytillä jopa 400 ajoneuvoa, joihin kuuluvat erilaiset autot, moottoripyörät, mopot, raskas kalusto, moottorikelkat, työkoneet kuin traktoritkin. Kaikki klassiset harrasteajoneuvot ovat siis esillä, ja nähtävää riittää hallin täydeltä. Uusimmat tapahtumaan mukaan päässet ajoneuvot ovat peräisin 90-luvulta, kun taas vanhimmat ihan moottoriajoneuvojen alkuajoilta. Tapahtuma pidetään Lahden messukeskuksessa vuosittain.

Romuralli tuo tapahtumaan eloa

Romuralli on Metsämäki Motor Shown ehdoton vetonaula. Jää nähtäväksi järjestetäänkö kyseistä tapahtumaa enää ensi vuonna Salo-Turku rallin yhteydessä. Se on kuitenkin varmaa, että Suomen SM ralli ajetaan vuosittain, ja usein tapahtumaan liitetään erilaisia yllätyksiä ja ylimääräisiä vetonauloja. Vaikka kyseisen tapahtuman päätteeksi ei romurallia järjestettäisikään vuosittain, voit päästä seuraamaan romurallia myös muualla Suomessa. Suomessa järjestetään nimittäin esimerkiksi romurallin SM-kilpailut, ja se jos mikä on viihdettä parhaimmillaan.

Mielestämme Metsämäki Motor Show ei saa haastajaa muista Suomessa järjestetyistä tapahtumista. Jäämme siis odottamaan mielenkiinnolla, milloin seuraavan kerran romuralli ottaa paikkansa kyseisessä tapahtumassa. Jos olet kiinnostunut tästä aivan yhtä paljon kuin mekin, pysyttele kanssamme ja lue sivustomme artikkeleita. Pidämme sinut ajan tasalla Suomen rallin, klassikkoautojen, tapahtumien ja muiden mielenkiintoisten menojen kohdalla.