Siirry suoraan sisältöön

Mopot Show on kuuden henkilön mopojengi ja mopotapahtuma

Mopot show tarjoaa mopoja

Mopot show on paitsi vanhan Sleepy Sleepers-levyn nimi kahdella t-kirjaimella kirjoitettuna, myös vanhoja mopoja harrastavan porukan nimi. Lahdessa kerhotiloja pitävään porukkaan kuuluu vain kuusi jäsentä. Kaikkia heitä yhdistää kiinnostus vahoihin menopeleihin ja ennen kaikkea mopoihin. He korjailevat ja entisöivät vanhoja mopoja sekä vierailevat monenlaisissa ajotapahtumissa. Heillä on myös kiinteä yhteys Samoha:n eli Salpausselän Mopoharrastajat Ry:n, joka on suurempi harrastajakerho Lahdessa.

Mopot show mopotapahtumien keskipisteessä

Mopot Show -tapahtuma kannattaa ottaa seurantaan, mikäli mopot ja etenkin niihin liittyvät tapahtumat kiinnostavat. Esimerkiksi vuoden 2022 tapahtuma järjestetään toukokuussa Nurmeksessa. Tarjolla on sekä näyttely että paljon muutakin aiheeseen liittyvää. Tapahtumaan on myös hyvin edullinen sisäänpääsymaksu, sillä se on vain 5 euroa. Show sopii siis loistavasti vaikkapa pienituloisille opiskelijoille.

Kaikkien ei ole mahdollista matkustaa paikkakunnalla show’ta varten, mutta onneksi Suomessa riittää muitakin mopoihin ja muihin ajoneuvoihin liittyviä tapahtumia. Esimerkiksi Metsämäkimotorshow järjestetään joka vuosi Salo-Turku rallin yhteydessä. Ralli huipentuu tähän tapahtumaan, johon kuuluu muun muassa romuralli, klassikkoautoja, rompetori sekä ajonäytöksiä. Suomessa on myös muita mopoihin liittyviä tapahtumia paikkakunnan ja ajankohdan mukaan.

Seuraa mopoihin liittyviä ajankohtaisia tapahtumia

Tätä mopojengiä kannattaa seurata esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, mikäli mopojengi kiinnostaa. Heitä voi seurata esimerkiksi Facebookissa, josta heidät löytää nimellä Mopot Show Lahti. Kannattaa ottaa huomioon, että itse tapahtuman nimellä varustettu Facebook sivu taas viittaa varsinaiseen tapahtumaan eli se on eri sivu kuin mopojengin sivu.

Avainsanat: