Siirry suoraan sisältöön

Motor in Turku huoltaa autot

Motor in Turku tarjoaa auton huollot.

Motor in Turku on autojen huoltoasema, joka tarjoaa hyvin monipuolisesti palveluita turkulaisille sekä muualta saapuvilla autoilijoille. Etenkin ennen rallia ja autourheilua on tärkeää huoltaa auto, mutta myös käyttöautojen huolto on säännöllisenä vielä tärkeämpää. Turussa Pansiontien varressa sijaitseva täyden palvelun huoltoasema tarjoaa palveluita ja tuotteita hyvin monenlaisille autoilijoille. Tutustu tämän autojen huoltoaseman parhaaseen tarjontaan ja ominaisuuksiin.

Motor in Turku tarjoaa monipuolisesti palveluita

Autohuoltoasema Turussa tarjoaa yhdessä ja samassa paikassa muun muassa rengasliikkeen, autohuollon, autopesulan sekä tee-itse-hallin. Lisäksi liike myy erilaisia autotarvikkeita. Niitä on saatavilla autoilijoille monipuolisesti aina akuista ja pyyhkijänsulista polttimoihin ja renkaisiin saakka. Myynnissä on monia laadukkaita renkaita eri merkeiltä. Lisäksi monipuolisen huoltoaseman tiloissa toimii myös rengashotelli eli renkaita voi säilyttää heidän tiloissaan.

Liikkeen autohuolto tekee myös auton huollot sekä pienet korjaukset. Mikäli tavoitteenasi on siis esimerkiksi päästä autoinesi Metsämäki Motor Show -tapahtumaan, on järkevä toimenpide huollattaa auto ja ostaa kaikki mahdolliset tuotteet autoasi varten ennen tapahtumaa. Jopa auton pesu onnistuu joko käsin tai pesuaseman pesulinjassa. Tee-itse-hallissa voit myös pestä, vahata tai imuroida autosi ja pihapesu on avoinna ympäri vuorokauden.

Nauti olostasi huollon ajan

Sinun ei tarvitse pyöritellä peukaloitasi esimerkiksi auton huoltoa odotellessasi vaan voit vaikkapa nauttia tämän autohuoltoaseman kahvilan tarjoiluista. Pansiontien varrella sijaitseva autohuoltoasema on mukava ja helppo pysähdyspaikka. Mikäli et kuitenkaan halua jäädä odottelemaan huoltoa, tarjoaa liike mahdollisuuden myös sijaisauton ottamiselle käyttöön huollon ajaksi.

Avainsanat: