Siirry suoraan sisältöön

Suosittu Neste ralli televisiossa

Neste ralli näkyy myös televisiossa.

Vuosittain kilpailtava Neste Rally Finland kulkee nykyään nimellä Secto Rally Finland. Kansan suussa tämä yksi MM-rallin tunnetuimmista osakilpailuista kulkee edelleen Neste rallina. Neste ralli televisiossa on suosittu autourheilutapahtuma. Maailmanmestaruus osakilpailu kisataan 4.8.-7.8.2022 ja se televisioidaan suorina lähetyksinä Ylen kanavilla. Kolmen päivän aikana voit suorien lähetyksien lisäksi päivittäisiä koosteita ja haastatteluita. Löydät kaiken tämän myös Yle Areenasta, josta voit katsoa jännittävät hetken uudelleen

Neste ralli televisiossa ja internetissä

Kyseessä on rallimaailman suurtapahtuma, jota televisioidaan useille kanaville maailmanlaajuisesti. Nykyaikana ei haittaa, vaikka et näkisikään suorana jokaista lähetystä. Voit palata niiden pariin aina uudestaan ja uudestaan Yle Areenassa. Sieltä löydät myös podcasteja, joita ei muualla ole. Television lisäksi voit seurata reaaliaikaisia tapahtumia internetistä ja netin kautta voit halutessasi katsoa myös muita rallilähetyksiä kuin Ylen tarjontaa.

Toki Neste rallin lisäksi Suomessa on paljon muitakin rallitapahtumia. Salo-Turku ralli huipentuu Metsämäki Motor Showhun. Tämä vuosittain järjestettävä tapahtuma kruunaa koko rallin. Tarjolla on kattava valikoima erilaista autourheilutapahtumaa, aina klassikkoautoista romuralliin ja kirpputoriin. Syötävää ja juotavaa on toki nälkäiselle ja janoiselle autourheilukansalle tarjolla. Myös perheen pienille on tapahtumassa paljon nähtävää.

Suomalaiset ovat rallikansaa

Ralli on vuosikymmenien ajan koskettanut suomalaisten sydämiä. Lähes jokainen suomalainen on varmasti kuullut Juha Kankkusesta ja Marcus Grönholmista. Puhumattakaan Tommi Mäkisestä, joka on voittanut rallin maailmanmestaruuden neljä kertaa peräkkäin. Myös Mäkistä hieman vanhemmalla legendalla, Juha Kankkusella on neljä rallin maailmanmestaruusvoittoa takataskussaan.

Avainsanat: